Broodje delen?

Kerst borrel

Of het nu ontbijt, brunch, lunch, borrel of diner is. Bakker van Vessem heeft (h)eerlijke producten voor ieder moment. Print voor het gemak onze bestellijst.

Voor de borrel hebben wij de onderstaande suggesties.

 

RKP_DSC8115_large.jpg

Baguette

Deze baguette wordt gemaakt van duurzame bloem gemalen de moulin Suirre uit Nantes in Frankrijk. Het deeg krijgt een lang fermentatie proces en de stokbroden worden overdag gebakken in de winkel op de stenen vloer.

Met de feestdagen bakken wij deze broden wat lichter, zodat je ze zelf kunt afbakken.

Het is belangrijk dat je net voor het gebruik het stokbrood nog even in de oven doet. Ca 8 minuten op 220 graden. 

Smullen maar!

Houdbaar >> 2 wk in de vriezer -20 gr.

hartige_verleiding_pittige_groenten_L.jpg

Uien Kruier

Hier staat bakker van Vessem al jaren bekend om. Frans baguette deeg met heel veel uien en pittige kaas. Even in de oven en dit mag niet missen bij de soep of de borrel!

Houdbaar >> 2 wk in de vriezer -20 gr.

ARUBA.jpg

Borrelsaucijsjes

Onze saucijzenbroodjes zijn wereldberoemd! Gehakt van (duurzaam) kalfsvlees. Met decoratie van sesamzaadjes, maanzaadjes en kaas. 

10 minuutjes afbakken in voorverwarmde oven van 200 gr C.

Houdbaar >> 2 wk in de vriezer -20 gr.

 

kaasvlinders_l_323_240.jpg

Kaas vlindertjes

Roomboter bladerdeeg, gevuld met pittige kaas en krokant gebakken. Heerlijk bij de borrel!

 

Houdbaar >> 2 week max 18 graden

Wat je deelt, wordt alleen maar meer