Broodje delen?

Praktische tips voor de kerstbrunch

Of het nu ontbijt, brunch, lunch, borrel of diner is. Bakker van Vessem heeft (h)eerlijke producten voor ieder moment. Print voor het gemak onze bestellijst.

Voor de brunch hebben wij de onderstaande suggesties.

tulband_amandel_M.jpg

Tulband Amandel

Amandel tulband kenmerkt zich door een heerlijk 'spekkige' smaak. Dit komt door de toevoeging van amandelspijs door het roomboter cakebeslag. Snij hier dunne plakjes van, heerlijk met vanille ijs, of zomaar uit het handje.

Houdbaar >> 2 weken in de koeling

tulband_red_velvet_M.jpg

Tulband red velvet

En wat is hij toch lekker. De red velvet is van cakebeslag wat wij mengen met bietensap, voor de rode kleur en wat cacaopoeder. Decoratie van witte icing. MMmmmmm!

Houdbaar >> 2 weken in de koeling

tulband_vruchten_christmas_M.jpg

Tulband vruchten Christmas

De meest orginele kersttulband. Van roomboter cakebeslag, met gemengde vruchtjes. Heerlijk en traditioneel. Deze tulband is goed houdbaar door de natuurlijke conservering van vruchtjes.

Houdbaar >> 2 weken in de koeling

tulband_amaretto_M.jpg

Tulband Amaretto

Hoe lekker! Roomboter cake beslag met amaretto likeur, en bitterkoekjes als decoratie. En feestelijk (kerst) groene chocolade topping.

Houdbaar >> 2 weken in de koeling

Wat je deelt, wordt alleen maar meer