Broodje delen?

Oud en Nieuw bestellingen

Met 31 december in aantocht is het altijd fijn om zeker te zijn van (h)eerlijke en verse traditionele lekkernijen.

Wij vertellen graag over de specifieke producten die passen bij een van de oud-jaarsmomenten.  Maak gerust jouw keuze;

Wanneer koop ik wat?

Van de specifieke Oud&Nieuw producten zijn de houdbaarheidstermijnen te vinden op bovenstaande linkjes. Hier kun je ook vinden  hoe je de producten het beste kunt presenteren.

Bestellen niet per se nodig

Advies van bakker Jos;

Oliebollen bakkerij

Wij organiseren weer de ‘Oliebollenbakkerij’.

31 December bakken wij verse oliebollen van 09.00 -15.00 uur;

Bingerweg 1 te Haarlem (Waarderpolder)

Kindjes zijn welkom om hun eigen oliebol te komen versieren, en kijken naar de reuze grote oliebollen bak, hoe leuk is dat!

De papa’s en mama’s kunnen ondertussen de Oud & Nieuw inkopen doen. Hieronder vertellen wij meer over onze feestelijke Oud & Nieuw producten die zowel in onze winkels als in de Oliebollenbakkerij verkrijgbaar zijn.

 

goede_granen_2_.jpg
oliebol_vruchtjes_L.jpg

Oud en nieuw zoet

Bakker van Vessem staat al 111 jaar bekend om zijn lekkerste oliebollen.

Wij hebben de volgende soorten;

Oliebol met vruchtjes, zoals een oliebol hoort te zijn, met vruchtjes en verse appel.

Kijk voor meer info op Oud en Nieuw zoet.

paul_en_frans_1_.jpg

Appelflap of appelbeignet?

Appelflappen is een vaak verkeerd gebruikte productnaam. Officieel is een appelflap een driekhoekig bladerdeeg product, in de oven gebakken. En bij veel thuisbakkers een schrijf appel, die door het beslag is gehaald en gebakken wordt. Moet je wel heel vers eten....

Wij noemen de producten met appel een 'appelbeignet'. En die hebben wij in twee soorten. In de frituur gebakken met een hele schijf appel, kaneelspijs, amarene kers, vleugje rum. Of in de oven gebakken, met verse appeltjes, rozijntjes gele room. Beide totaal verschillende, en zeer smakelijke producten.

ARUBA_1.jpg

Oud en nieuw Hartig

Net na de klok van 12 luiden wij het nieuwe jaar in. Met bubbels, en....iets hartigs van de bakker.

Of het nu de (borrel) saucijsjes zijn of de Knabbelstok. Maak hier kleine hapjes van, en sorteer op een schaal. Smullen maar!

Kijk voor meer info, of bewaaradvies op oud en nieuw hartig.

Makkelijk om op te warmen;

 

hartige_verleiding_pittige_groenten_L.jpg

Uien Kruier

Hier staat bakker van Vessem al jaren bekend om. Frans baguette deeg met heel veel uien en pittige kaas. Even in de oven en dit mag niet missen bij de soep of de borrel!

Houdbaar >> 2 wk in de vriezer -20 gr.

Wat je deelt, wordt alleen maar meer